Pristina Cirih avio karta

Najjeftinija karta od Pristine do Ciriha, povratna? Termin od 20.11 do 10.12.

ODGOVOR

Trenutno najjeftinija povratna avio karta na relaciji Priština Cirih za polazak 20.11, a povratak 10.12. iznosi 29.050 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i nema nikakvih dodatnih troškova.

Let obavlja avio kompanija Adria Airways sa jednim međusletanjem u Ljubljani.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Najjeftinija aviokarta iz Pristine za Cirih. Na istom linku možete online da besplatno rezervišete aviokartu, pri čemu rezervacija traje najčešće važi 12 sati i u tom roku ste u obavezi i da platite kartu. Plaćanje možete obaviti odmah online karticom, ili na neki drugi način od dole ponušenih, koji vama najviše odgovara, ako plaćate iz Srbije.

Uputstvo za kupovinu aviokarte preko interneta

Detaljno uputstvo korak po korak kako da rezervišete avio kartu možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisanu aviokartu možete platiti na jedan od sledeća 3 načina:

Uniqa putničko osiguranje

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Polise UNIQA osiguranja priznaju strana diplomatska i konzularna predstavništva u zemlji, a prihvaćene su u celom svetu.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA