Putovanje avionom u Cirih, Aviokarte, Hoteli

Molim vas, koliko bi nas koštale 4 povratne karte za odrasle i jedna za dete od godinu dana, do Ciriha, 11.05.2012. polazak iz Beograda i 19.05.2012. povratak iz Ciriha?
Hvala

ODGOVOR

Putovanje avionom u Cirih

Trenutno najpovoljnija cena za 5 povratnih karata (4 odrasle osobe i 1 dete) sa svim uračunatim taksama iznosi 83.681 dinara i preko ovog iznosa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

U pitanju je direktan let avio kompanije Jat Airways.
Za polazak iz Beograda 11.05.2012. imate na raspolaganju dva termina poletanja: u 8h ili 16.10h, pa izaberite vreme koje vam više odgovara. U Cirih slećete nakon 1h 50min putovanja.
Povratak iz Ciriha je 19.05.2012. u 18.50h, a u Beogradu ste u 20.30h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i sve ostale letove preko drugih avio prevoznika, a za isti termin putovanja, kliknite na link Avionske karta Beograd Cirih. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah online da rezervišete karte.

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine aviokarte do Ciriha.

Ako vam treba neki savet pri rezervaciji, pozovite nas telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Plaćanje avionskih karata

Rezervisane avionske karte možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga odakle i kada vršite plaćanje, pa izaberite opciju koja vam najviše odgovara:

Polisa osiguranja za put u inostranstvo

Za putovanje u Švajcarsku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hotelski smeštaj u Cirihu

Za vaš boravak u Cirihu možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Cirihu i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA