Radna viza za Cirih

Šta je sve potrebno od dokumenata kada poslodavac potražuje radnu vizu za rad u Cirihu za zanimanje negovateljice za privatni dom za stara lica, tj. koja dokumenta moram poneti sa sobom i koja prevesti sa overom sudskog tumača, a koja samo kopirati i u koliko primeraka na vremenski period od 6 meseci?

ODGOVOR

Za radnu vizu za Cirih morate kontaktirati ambasadu, a na našem sajtu pronađite najpovoljniju avio kartu do Ciriha. Cena avionske karte Beograd Cirih iznosi 118 eura, let je direktan, a avio kompanija je Air Serbia

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Beograd Cirih

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA