Trajanje leta za Cirih iz Beograda

Hoću da idem 01. decembra u Cirih, a vratila bi se 16. decembra. Interesuje me direktan let za Cirih, u koliko sati ima let, polazak iz Beograda, povratak iz Ciriha, cena avionske karte sa svim taksama i kad treba da rezervišem i platim kartu? Koliko sati se putuje?
S poštovanjem.
Ljubica Stjepanović Muhić

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avio karta na relaciji Beograd Cirih iznosi 160€ ukoliko Vam je potreban i kofer, ukoliko putujete samo sa ručnim prtljagom specijalna promotivna cena avio karte iznosi 99€. Let je direktan, avio kompanije Air Serbia. Trajanje leta je 1.50h.

cta-kompletna-ponuda-letova

Polasci su svakog dana U 06:55 i 18.05h.

Na linku Beograd Cirih možete da napravite rezervaciju, ali je jako bitno pre rezervacije da se registrujete na naš sajt i preko svog naloga pravite rezervacije.

Kako da kupim?

Uputstvo za kupovinu pogledajte ovde

Avio karta mora biti plaćena istog dana (na osnovu instrukcija koje vam pošaljemo) kada online uradite rezervaciju.

Garantujemo Vam najpovoljnije cene avio karata

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Zato spokojno kupujte na našem sajtu, jer ako do ponoći istog dana pronađete jeftiniju avio kartu od one koju ste kupili kod nas, pošalijte dobijenu ponudu na izazov@aerogaga.com a mi ćemo vam za sledeću kupovinu izdati voucher u iznosu tri puta većem od pronađene razlike u ceni.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA