Beograd Rejkjavik avionske karte

Postovani,
Kako sam na vasem sajtu proverila cene i zeljene datume letova Beograd - Rejkjavik (Island) za sve letove zeljenog dana izbacuje mi opciju "MULTIPLE AIRLINES" i uvidom u detalje leta videla sam da se leti sa vise avio kompanija. Konkretno Austrian i Icelandair. Austrisan Beograd - Bec - Kopenhagen a onda Kopenhagen - Rejkjavik Icelandair.
Mene interesuje sta znaci to "MULTIPLE AIRLINES" za mene kao putnika u pogledu boarding karte i u pogledu prtljaga. Da li dobijam bording kartu za sve letove do Rejkjavika ili je potrebno novo cekiranje u Kopenhagenu? Takdodje bitno mi je sta se sa takvom kartom desava sa mojim prtljagom da li on ide od Beograda do Rejkjavika bez da ga pruzimam ili moram u Kopenhagenu da ga preuzmem pa ponovo predam na let Icelanda air-a?
Molim vas da mi objasnite u vezi gore navedenog kada se putuje sa tom opcijom "MULTIPLE AIRLINES" takodje navedite mi ako je jos nesto bitno kod putovanja sa ovom opcijom. Jesam do sada putovala sa presedanjem ali istom kompanijom ili kompanijama koje navode da imaju zajedncke letove i sl.
Hvala unapred Marija!

ODGOVOR

Ukoliko ste na početnoj strani izabrali da je poletanje iz Beograda a sletanje u Rejkjavik sistem je izbacio ponudu za vezane letove (jedna karta). U tom slučaju vrši se samo čekiranje putnika na svakom aerodromu, a prtljag se čekira samo na polaznom aerodromu.
"Multiple Airlines" znači da su u pitanju dve avio kompanije koje imaju međusobnu saradnju (u vašem slučaju kao što ste naveli Austrian Ailines i Iceland Air).

Avio kartu za planirani datum možete rezervisati i on line preko linka Beograd Rejkjavik

Ako vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite me na broj:

  • 0800/085085 sa fiksnog ili mobilnog telefona iz Srbije.
  • ili na 062/280029 iz inostranstva.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
 Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook AeroGaga Fun Page i Twitter AeroGaga

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA