Let iz Mančestera za Sarajevo

Poštovani, želeli bismo da kupimo avionsku kartu za profesora koji govori na našoj konferenciji. U pitanju je let iz Mančestera preko Minhena za Sarajevo u periodu od 24. juna do 1. jula. Molim vas kontaktirajte me kada budete bili u mogućnosti.

S poštovanjem,

Predrag Cvetičanin

ODGOVOR

Avio karta za Lufthansin let iz Mančestera preko Minhena za Sarajevo u periodu od 24. juna do 1. jula iznosi 45.214. dinara (361,7 evra). U oba pravca imate kratko presedanje u Minhenu.

Molim vas da imate u vidu da avio kompanija Lufthansa u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag

50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu.

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Avionske karte možete platiti iz Srbije:

Na linku Mančester Sarajevo pogledajte još raspoloživih letova za ove datume putovanja. Savetujem vam da pre rezervacije i kupovine avio karte na portalu Aerogaga pročitate uputstvo.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA