Najjeftinije cena povratnih karata do Orlanda i Tampe

Interesuje me najjeftinija cena povratnih karata Beograd Orlando ili Beograd Tampa za dve odrasle osobe i jedno dete od tri godine. Termini su potpuno fleksibilni... Polazak krajem juna, početkom jula, a datum povratka tri do četiri nedelje nakon toga.

Hvala.

ODGOVOR

Najjeftinija cena povratnih karata za dvoje odraslih i jedno dete od tri godine na relaciji Beograd Orlando iznosi 327.048 dinara (2.674,27 €). U odlasku let obavlja avio kompanija Alitalia, sa kratkim presedanjima u Rimu i Atlanti, dok u povratku let obavljaju avio kompanije Delta Airlines i Air Serbia. Cene se odnose na datum putovanja od 30. juna do 24. jula.

Na relaciji Beograd Tampa najjeftinija cena avio karte za ovo troje putnika iznosi 322.392 dinara (2.636,20 €). Let obavljaju avio kompanije Lufthansa, United Airlines i Austrian Airlines. U odlasku imate presedanje u Frankfurtu, a u povratku u Čikagu i Beču. Cene se odnose na iste datume putovanja.

Cene avio karata zavise od datuma putovanja: zato vam savetujemo da na linkovima Beograd Orlando i Beograd Tampa proverite raspored letova i cene avio karata za datume putovanja koji vam odgovaraju, a onda napravite rezervaciju.

Predlažemo vam da pre rezervacije i kupovine avio karata na našem portalu pročitate uputstvo za kupovinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata ka različitim destinacijama.

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA