Avionske karte

Poštovani,
Interesuje me da li su navedene cene avio karata definitivne, tj. konačne? Na sajtu stoji da su tu uračunate i takse, ali hteo bih da znam da li zavisi od još nekih faktora, tipa raspoloživosti i slično.

ODGOVOR

 Cena avionske karte

 Na sajtu se uvek prikazuje konačna cena avio karte za izabrani tip putovanja (povratna aviokarta ili avionska karta u jednom smeru), sa svim uračunatim taksama i nemate nikakve dodatne troškove.
 Ukoliko istovremeno tražite ponudu za avionske karte za više od jedne osobe, konačna (ukupna) cena za sve tražene avionske karte će Vam biti prikazana nakon što u koraku 3 pokrenete obračun cene.

 Naravno, do promene cene karte može doći svakog trenutka, jer to zavisi od raspoloživosti slobodnih mesta u avionu, pa je zbog toga dobro da čim pronađete odgovarajuću avionsku kartu, odmah izvršite i njenu rezervaciju. Rezervacija avionske karte traje 12 sati.

 Online kupovina avio karte

 Da pogledate našu ponudu za aviokarte, rezervišete ili kupite kartu posetite link Aerogaga avionske karte.
 Detaljno uputstvo kako možete da kupite avio kartu preko interneta pogledajte na linku Online kupovina avionskih karata.

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h. Ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji, poziv je besplatan.
 Za pozive sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, naš kontakt broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

 Putno osiguranje

 Za putovanje u inostranstvo potrebno je da imate i putničko osiguranje.
 Uniqa putno osiguranje možete online naručiti preko našeg sajta, na linku Osiguranje. Mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu, a čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA