Air Serbia Beograd Larnaka

Interesuje me najpovoljnija opcija za let Beograd - Larnaka od 17. do 29. juna za dve odrasle osobe i dete od 5 godina.
Zahvaljujem unapred!

ODGOVOR

Cena povratne avionske karte na relaciji Beograd - Larnaka za željene termine, za odraslu osobu iznosi 32.178 dinara, a za dete 22.815 dinara. Ukupna cena za vas troje sa svim uračunatim taksama je 87.171 dinar. U pitanju je direktni let avio kompanije Air Serbia koji možete rezervisati online ukoliko kliknete na link Beograd Larnaka.

Ukoliko vam je potrebna moja pomoć prilikom rezervisanja avionskih karata, možete me kontaktirati od 09h do 20h (od ponedeljka do petka) na brojeve: 0800-085-085 ili 062-280-029, odnosno pošaljite mi poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0

Naše korisničko ime je aero.gaga na Skype-u, pa možemo i tako da razgovaramo.

Kada online uradite rezervaciju, preko gore navedenog linka, stići će vam na mail potvrda i instrukcije za plaćanje. Avio karte možete platiti u bilo kojoj banci (nalogom za uplatu) ili preko preduzeća (nalogom za prenos).

Ukoliko želite da platite online Visa ili Master karticom, potrebno je da se registrujete i preko svog naloga radite rezervaciju. 

U toku je naša promotivna akcija sa portalom booking.com, pa možete po još nižim cenama rezervisati hotele na Kipru.

Za putovanje na Kipar je poželjno, ali nije obavezno da imate i putno zdravstveno osiguranje koje možete poručiti preko linka Uniqa osiguranje - možete generisati polise osiguranja za celu porodicu.

Garantujemo vam najnižu cenu avionskih karata za Larnaku i sigurnu kupovinu. Više o tome možete pročitati na linku Garancija cene.

Naše specijane promocije i akcije avionskih karata pratite preko društvenih mreža: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA