Airlines Emirates kasting za stjuardese

Zanima me kada će biti sledeći kasting za stjuardese za Emirates avio kompaniju?

ODGOVOR

Airlines Emirates kasting za stjuardese

Da saznate kada će se održati sledeći kasting za stjuardese, preporučujem vam da kontaktirate direktno avio kompaniju Emirates i detaljno se raspitate o rokovima i uslovima.

Online rezervacija avionskih karata

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata aviokompanije Emirates, kao i svih ostalih avio kompanija za bilo koju svetsku destinaciju.

Da pogledate ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju kliknite na Jeftine aviokarte.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avio karata

Rezervisanu avio kartu možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje. Možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa osiguranje, gde je potrebno da unesete vaše podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA