Avio karta Beograd Ufa

Putujem sa sinom 09.10. u Ufu radi operacije i uzimam povratnu kartu za 19.10, Ne znam koliko dana će nam biti potrebno obzirom da je to prva operacija. Interesuje me koja je procedura pomeranje datuma povratka ako bude potrebno?

ODGOVOR

Avio karta Beograd Ufa iznosi 334 eura. Let je sa presedanjem u Moskvi, U dolasku je pauza 2 sata, a u povratku 1:45h. Avio kompanija je Aeroflot.

Pomeranje datuma putovanja ide isključivo putem maila. Pošaljite nam upit na info@aerogaga.com, navedite tačan datum povratka, a naša služba za promene će vam poslati odgovor u što kraćem vremenskom periodu.

Pogledajte kompletnu ponudu letova na Beograd Ufa

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA