Avio karta, povratna Beograd - Toronto

Interesuje me avio karta, povratna Beograd - Toronto. Planirani polazak kraj avgusta, povratak nakon 3 nedelje. Interesuju me cene i uslovi, kad je najbolje kupiti kartu, do kada važi rezervacija i slično. Možete me i pozvati na mobilni radi dogovora

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za taj period je za polazak 27. avgusta, a povratak 18. septembra i sa svim taksama iznosi 605 evra (72.632 dinara).

Ukoliko vam odgovara cena i ovi datumi putovanja najbolje je što pre kupiti avio kartu jer su cene trenutne i menjaju se kako se popunjava avion i bliži datum putovanja. Rezervacija važi do ponoći istog dana kada je online uradite i potrebno je do kraja tog dana izvršiti plaćanje. 

Da pogledate red letenja i cene svih aviokompanija kliknite na link Beograd Toronto. Na ovom linku možete i online rezervisati kartu. Moja preporuka, a ujedno i najbolja cena je za let preko Pariza (pauza 4 sata) i povratak preko Amsterdama (pauza tri sata).

Da rezervaciju uradite brzo i jednostavno, kao i da lakše pretražujete letove na našem sajtu predlažem da se registrujete na ovom linku. Takođe, ukoliko rezeervaciju radite kroz svoj nalog moći ćete da platite Visa ili Master karticom, a i da otkažete rezervaciju za slučaj da ne želite da letite.

Garantujemo vam da su kod nas najpovoljnije cene povratnih avio karata do Toronta. Više o tome na linku Garancija cena.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA