Avio karta u jednom pravcu od Soluna za Beograd

Mene interesuje avio karta u jednom pravcu od Soluna za Beograd, vreme dolaska i cena

ODGOVOR

CTA-pogledaj-letove

Kompanija Air Serbia svakog dana ima let na relaciji Solun Beograd. Cena zavisi od datuma putovanja, ali se okvirno kreće oko 90eur. 

Red letenja Solun Beograd

Avion po lokalnom vremenu poleće u 16:10h iz Soluna, a u Beograd sleće u 16:15h takođe po lokalnom vremenu. Let traje sat vremena.

Za željeni datum putovanja avio kartu možete da rezervišete i kupite na linku Solun Beograd. Možete i da popunite Air Serbia formu za pretragu letova sa leve strane. Za Solun unesite SKG, a za Beograd BEG.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA