Avio karte Beograd Kipar

Interesuje me cena karte do Kipra u jednom pravcu, krajem maja?

ODGOVOR

Avio karta Beograd Kipar

Na relaciji Beograd Kipar cena avio karte u jednom pravcu iznosi 70€ preko kompanije Air Serbia
Let je direktan i traje 2 sata i 30 minuta.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Kipar LCA
Moj predlog je da posetite Avio karte i proverite cene karata za druge datume leta

Cene avionskih karata možete proveriti i popunjavanjem podataka u Air Serbia pretraživaču koji se nalazi sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Larnaku LCA.

Kupovina avio karata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete i kupite kartu na sajtu možete pročitati na linku Online kupovina
Avio karte možete rezervisati i besplatnim pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h, ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, kontaktirajte nas na +381-62-28-00-29

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA