Avio karte Beograd St Petersburg

Dobar dan. Interesuje me okvirno cena avio karte za leta iz Beograda do Sankt Petersburga (polazak može od kraja oktobra do sredine novembra). Let u jednom smeru, ne mora direktno. Hvala.

ODGOVOR

Do sredine novembra nema direktnog leta iz Beograda za St Petersburg.

Najpovoljnija cena avio karte za let od Beograda do Sankt Petersburga u jednom smeru do sredine novembra iznosi 20.500 dinara, sa svim uračunatim taksama.
Let obavlja aviokompanija Aeroflot, sa jednim međusletanjem u Moskvu.

Skoro svakog dana do sredine novembra imate polazak iz Beograda za St Petersburg, pa vam preporučujem da na linku Avionske karte za Rusiju unesete tačan datum kada planirate da putujete. Oznake aerodroma koje treba da unesete su za polazak BEG, a za odredište LED.

Dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama i detaljima leta. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete da online rezervišete i platite avionsku kartu Master ili Visa karticom.

Ukoliko vam odgovara let 30.10, polazak je u 13.15h. Nakon međusletanja u Moskvi u Sankt Petersburg stižete u 0.40h po lokalnom vremenu.

Da pogledate ponudu za ovaj let kliknite na Let Beograd Sankt Petersburg. Na istom linku možete besplatno da rezervišete i kupite kartu.

Uputstvo za kupovinu avionskih karata

Detaljno uputstvo kako da kupite aviokarte preko interneta možete pročitati na linku Online kupovina.
Pored online plaćanja aviokarte karticom, avionsku kartu koju rezervišete na sajtu možete platiti i na jedan od sledećih načina:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h. Ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji, poziv je besplatan.
Za pozive sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, naš kontakt broj telefona je +381-62-28-00-29. Viber i wapp pozivi i poruke na 069 280 0290.
 
 

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno je da imate i putničko osiguranje.
Uniqa putno osiguranje možete online naručiti preko našeg sajta, na linku Osiguranje. Mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu, a čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA