Avio karte do Australije, Pert, Melburn i Sidnej

Poštovani,

Zbog trenutnih problema sa Qatar-om, interesuje me najbolji način da se stigne do Australije. Preko koje aviokompanije i sa kojim presedanjima? Putovanje bi bilo iz Beograda. Hvala unapred!

ODGOVOR

Najbolji način da stignete do Australije je Etihad Airways avio kompanijom. Konekcija je odlična, imate samo jedno presedanje u Abu Dabiju, a cena je promotivna.

Cena avio karte do Perta je 1189 eura, do Melburna 1330 eura, a do Sidneja 1341 euro. Promotivne cene avionskih karata su aktuelne za kupovinu i putovanja do 30. juna.

Kliknite na naziv grada i pogledajte ponudu letova.

avio-karte-beograd-pert
avio-karte-beograd-melburn
avio-karte-beograd-sidnej
     

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA