Avio karte do Santo Dominga

Želim da kupim kartu za Santo Domingo Air Serbia avio kompanijom, polazak 05.04. Kako mogu kupit?

ODGOVOR

Avio karte do Santo Dominga možete rezervisati po promotivnoj ceni od 630 eura sa svim uključenim taksama i kompletnim prtljagom, ručni do 8kg i čekirani prtljag do 20 kg. Odlična je konekcija, let je sa jednim presedanjem u Frankfurtu, a pauza je 2:45h. U pitanju je kombinacija letova Air Serbia i Condor. 

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Santo Domingo 

Garantujemo Vam najpovoljnije cene letova ka svim destinacijama. 

Spokojno kupujte na našem sajtu, jer ako do ponoći istog dana pronađete jeftiniju avio kartu od one koju ste kupili na našem sajtu, pošalijte dobijenu ponudu na izazov@aerogaga.com, a mi ćemo Vam za sledeću kupovinu izdati voucher u iznosu tri puta većem od pronađene razlike u ceni.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA