Avio karte za Havanu, Punta Canu, Bangkok i Zanzibar

Interesuje me avionska karta iz Beograda do Havane i iz Beograda Punta Kane, kao i iz Beograda za Bangkok i Zanzibar. Period putovanja: početkom septembra na desetak dana.

Pozdrav!

ODGOVOR

Avionska karta iz Beograda do Punta Kane početkom septembra na desetak dana najpovoljnija je za putovanje preko avio kompanije Air France i možete je kupiti na portalu Aerogaga po ceni od 690 evra. Presedanje u oba pravca je u Parizu.

Da pogledate red letenja i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd - Punta Kana

Avionska karta do Havane takođe je najjeftnija za putovanje preko avio kompanije Air France za navedene datume i možete je kupiti po ceni od 615 evra. Da pogledate red letenja drugih avio kompanija i uporedite cene kliknite na link Let za Havanu. Na istom linku mogu se obaviti i rezervacija i kupovina avio karte.

Da pretražite letove iz Beograda za Bangkok i Zanzibar kliknite na najjeftinije avio karte - u polje Sletanje u za Bangkok unesite BKK a za Zanzibar ZNZ, unesite željene datume putovanja i prikazaće vam se raspoloživi letovi i ponude svih avio kompanija.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne instrukcije prilikom rezervacije i kupovine avionske karte Beograd Havana, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i tokom praznika Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA