Avio karte za Sidnej za ceo tim

Molim Vas potrebno nam je 7 avionskih povratnih karti za sportski tim za Sydney, Australia, 21.07 - 28.07. Da li imamo popust jer je 5 takmičara ispod 24 godine, tim je i koliko bi iznosila cijena karte?

ODGOVOR

Cena za sedam povratnih avio karata na relaciji Beograd Sidney sa uračunatim popustom i svim taksama iznosi 1.444.079 dinara, što je po osobi 206.267 dinara. U pitanju je let sa jednim međusletanjem u Londonu u oba smera. Pauze u Lonodnu su po osam sati.

Da pogledate red letenja i online rezervišete karte kliknite na link Beograd Sidney

Imajte u vidu da je ova cena trenutna i da se menja iz sata u sat u zavisnosti od raspoloživosti mesta u avionu. Ukoliko vam odgovara ponuda, predlažem da što pre izvršite rezervaciju.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Sidnej. Uverite se u to na linku Garancija.

Jeftini smeštaj za ceo tim potražite na linku Rezervacija hotela, a putno osiguranje rezervišite ovde.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA