Avio karte za Australiju

Moj otac želi da poseti svoju kćer u Australiji, hrvatski je državljanin, pa me interesuje da li može da aplicira za australijsku vizu u ambasadi u Beogradu, jer nam je bliža od ambasade u Zagrebu? On bi proveo u poseti kćerki u Australiji ne više od mesec dana.

ODGOVOR

Vize za Australiju

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata svih svetskih avio kompanija za sve destinacije, pa vam preporučujem da se za sve informacije vezano za dobijanje vize za Australiju obratite direktno ambasadi.

Ambasada Australije
Vladimira Popovića 38-40, Novi Beograd
Telefon: +381-11-3303400
Faks: +381-11-3303409

Avio karte za Australiju - online prodaja

Pogledajte na linku Avio karte za Australiju ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju.

Uputstvo kako da rezervišete avionske karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije vikendom, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Ako vam je potreban neki savet za kupovinu avionske karte možete nas pozvati na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA