Avio karte za Maroko

Interesuje me cena avionske karte (sa taksama i troskovima na aerodromu) za Maroko npr. Agadir u periodu jul - avgust?

ODGOVOR

Letovi za Maroko

cta pogledaj letove

Cene aviokarata zavise od dana putovanja i mogu se međusobno dosta razlikovati od dana do dana letenja. Zato vam preporučujem da na linku Najjeftinije avionske karte uneste datum kada biste želeli da putujete za Maroko i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama baš za taj termin leta. Cene koje vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Avionska karta Beograd Agadir

Trenutno najpovoljnija cena povratne avionske karte Beograd Agadir, za putovanje u periodu jul-avgust je za polazak 21.07. i povratak 04.08. i iznosi 76.920 dinara. U ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

U pitanju je let preko aviokompanije Air France sa po dva međusletanja (Pariz i Kazablanka) i u odlasku i u povratku.

Ponudu svih letova za ovaj datum putovanja možete pogledati na linku Aviokarte Beograd Agadir. Na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu. Rezervacija traje najčešće 12 sati, pa u tom roku je potrebno i da obavite plaćanje.

Ukoliko vam ne odgovara ovaj termin putovanja, ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na linku Najjeftinije aviokarte.

Kupovina avionske karte

Uputstvo kako možete da rezervišete avio kartu putem interneta pročitajte na linku Online kupovina. Rezervisanu aviokartu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina: Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš kontakt broj telefona je +381-62-28-00-29.

Uniqa putno osiguranje - online

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online, na linku Uniqa putno osiguranje. Mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun za uplatu polise putem mail-a. Kada evidentiramo vašu uplatu, dobićete polisu osiguranja na e-mail.
 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA