Avio karte za studente

Poštovani, student sam arhitekture u Beogradu. Htela sam da vas pitam da li postoji mogućnost da master studije završim u Grčkoj, postoji li neki fakultet koji prima studente i dodeljuje stipendiju? Bila bih vam veoma zahvalna kada bi mi dali bilo koju informaciju, jer sam slabo šta našla na internetu. Hvala unapred. S poštovanjem, Milica Jovanović

ODGOVOR

Jeftine avio karte za studente

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata svih avio kompanija za sve svetske destinacije. Preko velikog broja aviokompanija cena avio karte za studente je povoljnija (starost do 24 godine), pa je pri pretrazi letova potrebno da se čekira opcija omladinci.

Preko našeg sajta možete da rezervišete i kupite avionske karte za Grčku ili bilo koju drugu destinaciju, a što se tiče dodele stipendije, korisne informacije može vam dati Ambasada Grčke. Zato Vam preporučujem da kontaktirate ambasadu preko brojeva telefona 011-3226-523 ili 011-3341-507.

Online rezervacija avionskih karata

Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju kliknite na Najjeftinije aviokarte.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avio karata

Rezervisanu avio kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje. Možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje, gde je potrebno da unesete vaše podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA