Aviokarte do Ciriha i Milana

Da li imate neke karte na akciji za 14 ili 15. do Ciriha i Milana? Srdačan pozdrav

ODGOVOR

Aviokarte do Ciriha možete online rezervisati na sajtu po ceni od 100 eura za polazak 14. aprila. U cenu su uključene sve takse i ručni prtljag do 8 kg. Let je direktan Swiss aviokompanijom. 

cta pogledaj letove

Ako vam je bliža opcija Niš možete Swiss-om leteti direktno do Ciriha 14. aprila po ceni od 109€.  

Do Milana možete leteti iz Beograda i Niša. Najpovoljniji direktan let Beograd Milano iznosi 167 eura Air Serbia aviokompanijom, dok sa presedanjem preko Istanbula cena iznosi 123 eura sa svim uključenim taksama.

Ryanair let iz Niša do Milana postoji za polazak 15. aprila i cena je 70 eura sa svim uključenim taksama i 2 ručna prtljaga. Veći je ograničen na 10 kg, maksimalnih dimenzija 55x40x20cm, dok manji iznosi 35x20x20cm. 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA