Avion Beograd Moskva

Interesuje me najjeftinija povratna karta sa svim taksama Beograd Moskva aerodrom Domodedovo, rezervisao bih oko 10.maja i da li bi onda karta bila jeftinija kad se mesec dana u napred rezervise?
Pozdrav iz Kotora

ODGOVOR

 Trenutno najjeftinija povratna karta za avion na relaciji Beograd Moskva da sam je našla je za polazak u sredu 11.05. a povratak za dve nedelje 25.05. i iznosi 25.640 dinara preko kompanije Austrian Airlines
 Na letu u oba smera postoji međusletanje u Beču.
 Da kupite ili rezervišete avio kartu za navedeni datum Kliknite ovde
 
 Moj predlog je da posetite Avio karte i proverite cene za druge datume leta
 Cene karata su u većini slučajeva jeftinije ako se rezervišu ranije, mada to nije pravilo.

 

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA