Avionska karta za prekookeanski let

Postovani,
Da li mozete mi objasnite proceduru prekookeanskih letova, naravno uz presedanje?
Kako to izgleda i sta treba da radim? Da li moram iznositi prtljag ili je to sve povezano? Kada mogu da koristim toalet, ima li posebna procedura u avionu, kada smem a kada ne (tipa poletanje, sletanje i slicno ) Hvala.

ODGOVOR

Avionska karta za prekookeanski let

Ukoliko imate avionsku kartu za prekookeanski let koji je naravno sa presedanjem prtljag nosite sa sobom po sletanju aviona, međutim nije potrebno čekiranje na svakom aerodromu.
Ako se desi da iz nekog razloga ne stignete za sledeći let ne očajavajte. Kompanija je dužna da preuzme brigu o Vama i smesti Vas na prvi sledeći let čak i kada taj let nije njen već neke druge avio kompanije koja leti za Vašu destinaciju, a ako nema više letova toga dana ili nema mesta ni na nekoj drugoj avio kompaniji, dužna je da vam obezbedi i plati smeštaj tj. hotel. Ako se desi da Vam od osoblja to niko ne ponudi, tražite da pričate sa njihovim pretpostavljenim i zapretite im tužbom.
Bićete iznenadjeni iznenadnom količinom ljubaznosti i izvinjenja od strane istih onih ljudi koji su Vam pre samo par trenutaka uskraćivali Vaše pravo.

Za ponašanje u avionu zaduženo osobolje će vam objasnitista je dozvoljeno a sta ne.

Avionske karte za sve destinacije

Cene avionskih karata za sve datume leta is ve destinacije možete proveriti na linku Avio karte
Detaljno uputstvo kako da rezervišete karte na sajtu pročitajte na linku Kako da rezervišem

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h.
Za pozive iz inostranstva broj telefeona je +3816228-00-29

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Polise UNIQA osiguranja priznaju strana diplomatska i konzularna predstavništva u zemlji, a prihvaćene su u celom svetu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA