Avionske karte Beograd Aleksandrija

Kako najjeftinije stići do Aleksandrije? Do sada nisam naišla na ponudu za ovu destinaciju ni u jednoj turističkoj agenciji.
Unapred hvala.

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Trenutno najpovoljnija cena povratne avionske karte na relaciji Beograd - Aleksandrija je sa dva međusletanja u odlasku, a da ne morate da imate i prenoćište, je po ceni od 63.364 dinara. U cenu su uračunate sve takse, a u pitanju je let u trajanju od 10h 05min, za period 24.09. - 08.10.

Ova cena se odnosi na današnji dan i može se promeniti svakog trenutka u zavisnosti od raspoloživosti mesta u avionu.

Da pogledate ovu ponudu, kupite ili rezervišete kartu za ove ili neke druge datume kliknite na link Avionske karte Beograd Aleksandrija.

Uputstvo kako da kupite kartu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina avio karata.
Predlažemo Vam da pogledate i cene putovanja za druge datume klikom na link Avionske karte.

Avio karta se može platiti na jedan od sledećih načina:
 
 1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
 2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
 3. Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije

 Avio karte možete rezervisati i pozivanjem broja 0800-085-085 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h. Poziv je besplatan.

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA