Avionske karte Beograd Irkutsk

Interesuje me da li ima avionski let od Beograda do Irkutska, da bih posle stigao do Angarske. Koja je cena avionske karte u ekonomskoj klasi za odraslu osobu u jednom pravcu, a koliko povratna i u kom roku imam da se vratim za Beograd. Neophodno mi je jer u Angarsku treba da idem licno na razgovor u vezi zaposlenja u Angarskoj rafineriji. Koliko traje avionski let na toj relaciji?
U nadi da ce te mi izaci u susret, unapred Vam se zahvaljujem.

ODGOVOR

Do Irkutska postoje samo povratne karte i cena je 730€. Najkasniji mogući povratak je u roku od jedne godine od momenta kupovine.
Vreme trajanja leta je oko 12 -13 sati (red letenja zavisi od datuma putovanja).
Svi letovi su preko Moskve kompanijom Aeroflot.

Da pogledate ponudu i online rezervišete kartu kliknite na Beograd Irkutsk

Ako želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Možete i da me pozovete na Viber - linija je dostupna do ponoći svakog dana. Takođe, ima nas i na Skype-u. Username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte vršite iz Srbije kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom. Preko svog naloga radite rezervaciju i obratite pažnju na ime i prezime putnika ukoliko vi ne putujete.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja u Beogradu po još nižim cenama.

Pratite sve naše promotivne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA