Avionske karte Beograd Johanesburg

Interesuje me Beograd Johanesburg povratna jeftina avio karta za mog tatu. Može da bude polazak u julu ili bilo koji dan u oktobru, a povratak da bude otvoren (6 meseci).

Puno pozdrava!

Mira

ODGOVOR

Avionske karte Beograd Johanesburg najpovoljnije su za kupovinu preko avio kompanije Air France - cena avio karte na portalu Aerogaga iznosi 509 evra

cta pogledaj letove

Klikom na BEOGRAD JOHANESBURG možete pogledati i sve termine letova nakon što ukucate željene datume putovanja.

Na sajtu ne postoji mogućnost kupovine avionske karte sa otvorenim povratkom - opcije su ili da kupite avio kartu u jednom smeru, ili da kupite povratnu avio kartu, a da ukoliko dođe do promene datuma povratka uz određenu naknadu izvršite promenu.

Pre nego što krenete u postupak pravljenja rezervacije savetujem vam da se registrujete na našem sajtu i preko svog naloga brže i lakše pravite rezervacije. Takođe, registracija na našem portalu je neophodna ukoliko želite da avionske karte Beograd Johanesburg kupite kreditnom karticom.

avio-karte-beograd-johanesburg

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Ako se odlučite na putovanje do Johanesburga, svakako bismo vam preporučili da vidite:

  • Televizijske tornjeve Sentech Tower i Hillbrow Tower, najviše gradjevine na afričkom tlu
  • Zabavni park Gold Reef City
  • Safari za Nacionalni park Kruger
  • Pećina koja se nalazi 25 kilometara od samog grada, a u kojoj su pronađeni jedni od najstarijih nalazišta pračoveka na svetu. Inače se taj prostor naziva „Kolevka čovečanstva“ i pod zaštitom je UNESCO-a.
  • Takođe vam preporučujemo da posetite predgrađe Soweto gde možete videti kuću Nelsona Mandele.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA