Avionske karte Beograd Kuwait

Planiram da idem u Kuwait od 5. septembra - 19. septembra. Da li je moguće preko vas samo da rezervišem kartu, jer nisam siguran da li će mi stići viza iz Kuwaita u narednih 10 dana? Pozdrav.

ODGOVOR

U našem sistemu za online rezervaciju i kupovinu avionskih karata, rezervacija karte važi 12 sati. Ukoliko se u navedenom roku ne izvrši uplata, poništava se rezervisana karta, tako da nije moguće držati bilo koju avionsku kartu duže vreme na rezervaciji.

Ako kartu kupite preko nas, a budete odbijeni za vizu i od ambasade dobijete odbijenicu (dokument u kome piše da Vam je zahtev za vizu odbijen i navedeni su razlozi odbijanja), onda Vam se u tom slučaju, uz prilaganje ovog dokumenta, refundira pun iznos karte. Međutim, ukoliko Vam ne stigne viza na vreme, u potpunosti je sve Vaša odgovornost, nema mogućnosti refundacije novca i plaćaju se penali prilikom otkazivanja karte.

U ovom trenutku najpovoljnija cena povratne karte Beograd - Kuwait za putovanje 5.9. - 19.9. iznosi 66.927 dinara, a u cenu su uračunate sve takse i nema nikakvih dodatnih troškova.

Let obavlja avio kompanija Emirates sa po dva međusletanja (Beč i Dubai).

Ovu ponudu možete pogledati na linku Avionske karte Beograd Kuwait. Na istom linku možete i rezervisati i online kupiti avionsku kartu.

Kako još uvek niste sigurni da ćete dobiti vizu na vreme, preporučujemo Vam da pratite ponude letova i cene avionskih karata na Najjeftinije aviokarte za Kuvajt.

Uputstvo za kupovinu avio karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte se mogu platiti na jedan od sledeća 3 načina:

 1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
 2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
 3. Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA