Avionske karte Beograd Tajland

Da li će biti neke niže ponude za let na Tajland? Ja bih išla početkom leta sledeće godine, ali bih rezervisala 2-3 meseca ranije. Pozzz

ODGOVOR

Za sada nemamo nikakve najave avio kompanija za snižavanje cena za avionske karte Beograd Tajland. Zato vam preporučujem da povremeno proveravate cene avionskih karata na našem sajtu, jer se može pojaviti neka jeftina karta i bez ikakve najave.

Cene karata zavise od datuma putovanja, aviokompanije koja obavlja let i tačne destinacije. A kako u našem sistemu postoje ponude svih avio kompanija koje lete za Tajland, na linku Jeftine avionske karte uvek možete videti trenutno najbolju ponudu. Potrebno je samo da unesete destinaciju (grad u koji želite da letite) i datum putovanja i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama.

Avionske karte do Bangkoka

Ukoliko se odlučite za let do Bangkoka (aerodrom BKK), trenutno najjeftinija karta za početak godine je za odlazak 17.01. i povratak 31.01. Cena povratne karte sa svim uračunatim taksama iznosi 649€ (78.822 dinara) i nemate nikakve dodatne troškove. 

cta pogledaj letove

Let obavlja aviokompanija Lufthansa, sa jednim međusletanjem i zadržavanjem u Frankfurtu od 8h 40 min u odlasku. U povratku imate međusletanje u Cirihu sa zadržavanjem 5h 30min.

Da pogledate ponudu i cenu i rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Bangkok

Korisnička podrška

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Način plaćanja

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA