Avionske karte Sofija Burgas

Molim vas da li ima i koja je cena avionske karte na relaciji Sofija Burgas, polazak 18.06. u 14:50 u ekonomskoj klasi za jednu osobu, povratna za 24.06. u isto vreme.

ODGOVOR

Cena avionske karte na relaciji Sofija Burgas iznosi 112 eura sa svim uključenim taksama. Polazaka je u 14:50h, a povratak u 13:10h, slećete u Beograd u 14:50h. Let je direktan Bulgaria Air avio kompanijom.

cta pogledaj letove

Da pogledate ponudu za različite termine putovanja kliknite na Sofija Burgas

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA