Avionske karte za Holandiju

Postovani, interesuje me cena avio karte Beograd - Roterdam, recimo povratna za dve osobe. Nebitan je datum polaska, povratak minimum tri dana posle... Obrazlozenje: imam brata u Roterdamu i voleo bih da idemo do njega, naravno kao pravi Srbi... Prevoz za DŽ, u principu nebitan mi je period i voleo bih da ostanem par dana. Znači mogu da ostanem i 7 dana ako bi mi prevoz bio jeftiniji. Zamolio bih ako mozete da mi kažete i koliko bi koštale aerodromske takse za oba pravca... Ništa hitno za odgovor.

ODGOVOR

 Avionske karte za Holandiju

 Kako ne postoji direktan let iz Beograda za Roterdam, u redovnoj ponudi svih avio kompanija koje lete na ovoj relaciji nema jeftinih avionskih karata. Zbog toga vam preporučujem da pogledate ponudu letova iz Beograda za neki drugi grad u Holandiji.

 Na linku Avionske karte za Holandiju unesite grad u koji biste želeli da putujete, datume putovanja i dobićete spisak svih raspoloživih letova za taj termin. Cene koje vam se budu prikazale su konačne, odnose se na jednu osobu, i u njih su uračunate sve aerodromske takse, pa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

 Avio karte Beograd - Amsterdam

 Preporučila bih vam da pogledate avionske karte iz Beograda za Amsterdam, pošto svakog dana postoji let na ovoj relaciji.
 U ovom trenutku najpovoljnija cena povratne avionske karte odnosi se na polazak 19.11. i povratak 26.11. i iznosi 16.536 dinara sa svim uračunatim taksama po osobi. Ukupan iznos za dve karte bi bio 33.072 dinara i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

 Let u odlasku obavlja avio kompanija Lufthansa, sa međusletanjem u Minhen, gde se zadržavate 6h 35min.
 Polazak iz Beograda je 19.11. u 6.40h i u Minhen slećete u 8.25h. Polazak iz Minhena je u 15h i u Amsterdam stižete u 16.35h.

 U povratku letite sa avio kompanijom Austrian Airlines, sa presedanjem u Beču uz zadržavanje od samo 35 minuta.
 Povratak iz Amsterdama je 26.11. u 10.25h i u Beč stižete u 12.15h. Iz Beča polećete u 12.50h i u Beogradu ste u 14h.

Da pogledate ponudu za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Let Beograd Amsterdam. Za ovaj datum putovanja postoji i direktan let avio kompanije Air Serbia ali je karta skuplja i košta 18.550 dinara po osobi.
Ponudu letova za drugi datum putovanja pogledajte na linku Avio karte za Holandiju.
 
 

 Online kupovina avio karte

 Detaljno uputstvo kako da rezervišete karte na sajtu pročitajte na linku Online kupovina avionskih karata
 Rezervisane karte možete platiti na jedan od tri načina:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h, ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona kontakt broj telefona je +381-62-28-00-29

 Uniqa osiguranje

 Uz kupljenu avionsku kartu možete da online kupite i putno osiguranje koje će vam biti potrebno za putovanje. Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete u inostranstvu.
 Nakon evidentirane uplate poslaćemo vam na e-mail polisu osiguranja.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA