Beograd Anchorage

Zanima me cena povratne karte Beograd-Anchorage. U pitanju je program Work and Travel. Let za tamo da bude 28-29 maj, a povratak 5-10 oktobar.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena povratne avio karte je za poletanje 28. maja, a za povratak 09. oktobra i sa svim uračunatim taksama iznosi 1023 evra. U odlasku letite preko Pariza i Mineapolisa, a u povratku preko Sijetla i Pariza.

Rezervacija karte za Anchorage

Kliknite na link Beograd Anchorage i pogledajte sve raspoložive letove za datume koje ste naveli. Možete da popunite i formu za pretragu sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Anchorage ANC. Imate i opciju +/-3 dana gde možete da pogledate sve cenove i letove.

Karta ima i mogućnost promene datuma putovanja uz minimlani penal od 150 evra.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA