Beograd Atina Dubai

Leteo bih iz Beograda do Dubaia preko Atine 23.11. Vi imate u ponudi kartu Olimpik - Emirates. Ja već imam kartu do Atine Olimpikom iz Beograda u 9.10, pa me interesuje da li nekako mogu da doplatim za Atina Dubai ali da se uklopi uvasu cenu?
Hvala

ODGOVOR

Atina Dubai

Jedina mogućnost je da kupite odvojeno avionsku kartu u jednom pravcu. Kako je cena karte Atina Dubai preko aviokompanije Emirates 61.345 dinara - toliko bi iznosila doplata, svakako vam preporučujem da kupite kartu Beograd Dubai, preko Atine na našem sajtu po ceni od 41.051 dinar, a tu kartu koju imate samo do Atine otkažete i od agencije preko koje ste kupili kartu uzmete povraćaj novca.

Rezervacija avio karte Beograd Atina Dubai

Da rezervišete online avio kartu za sredu 23.11.2011 na relaciji Beograd Dubai preko Atine kliknite na link Avionske karte

Da pogledate cene preko drugih avio kompanija i za druge datume kliknite ovde ili popunite Emirates masku za pretragu letova sa leve strane i kliknite na dugme Pretraži

Rezervisane avio karte vikendom i iz inostranstva možete platiti isključivo Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije.

Ukoliko karte rezervišete preko nedelje i sa teritorije Srbije pored Vise ili Master kartice plaćanje možete izvršiti na jedan od sledećih načina: nalogom za prenos preko preduzeća, opštom uplatnicom kao fizičko lice, preko web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor PlatiMo usluge.

Karte možete preko nedelje rezervisati pozivom na broj 0800-085-085 od 9h do 20h sa fiksnog telefona, odnosno na 062280029 sa mobilnog telefona ili van Srbije.

Putno osiguranje za Dubai

Za putovanje u Dubai poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode, pa ne zaboravite na njega.
Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Vikendom možete platiti samo Visa ili Master karticom, a preko nedelje kao i avio karte na još jedan gore naveden način

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA