Beograd Buenos Aires Premium ekonomska klasa Lufthansa

U pitanju je putovanje u Buenos Aires. Pošto je put dug, preko 20 sati Lufthansa ima premium ekonomsku klasu koja je nešto između ekonomske i biznis klase. Da li je to tačno?

ODGOVOR

Lufthansa premium economy class preporučujemo za let na relaciji Beograd Buenos Aires. 

Kako let traje preko dvadeset sati, ova klasa nudi mnogo više prostora, veću udobnost i niz pogodnosti: stabilan sto za laptop, flašicu vode, poseban priključak za struju, mir i tišinu, više prtljaga 2x23kg. 

Za vreme trajanja promocije, rezervišite avio kartu za relaciju Beograd Buenos Aires pozivom na 0800-085085 ili 062-280029 ili nam pošaljite upit mail na info@aerogaga.com (sa imenom i prezimenom putnika, kontakt telefonom, datumom polaska i povratka). Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka u periodu od 9h do 20h.

* Letovi Beograd Buenos Aires postoje svakog dana!
* Iz Beograda do Frankfurta letite običnom ekonomskom klasom (let traje dva sata), a iz Frankfurta do Buenos Airesa imate mogućnost da letite Premium ekonomskom klasom. Iako je pauza u Franfurtu šest i po sati, to će vam jako brzo proći jer imate pristup Lufthansa business lounges i Welcome Lounge na aerodromu.
* Da pročitate sve prednosti ove klase kliknite ovde 

beograd-buenos-aires-premium-economy-class-lufthansa

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA