Beograd Dzakarta let

Koja je cena povratne karte za jednu osobu za Džakartu, kojim danima su polasci iz Beograda? Koja je cena za hotelski smeštaj?

ODGOVOR

Trenutno je najpovoljnija cena za let Beograd Džakarta preko avio kompanije Qatar Airways i iznosi 719 evra. Avio karte preko ove kompanije možete kupiti po najnižim cenama na portalu Aerogaga. Letove iz Beograda imate ponedeljkom, sredom, petkom i subotom sa jednim presedanjem u Dohi.

Cena povratne karte za jednu osobu za let Beograd Džakarta zavisi od datuma putovanja. Zato vam savetujem da na portalu Aerogaga izvršite pretragu letova na sledeći način:

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite JKT (za Džakartu), izaberite datume putovanja u rubrikama Datum polaska i Datum povratka i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama. Cene koje vidite su sa uračunatim aerodromskim taksama. 

Predlažem vam da pročitate i uputstvo za kupovinu

Savetujem vam da pre rezervacije i kupovine avio karte na portalu Aerogaga pročitate uputstvo.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne moje instrukcije prilikom rezervacije i kupovine avio karte za Džakartu, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA