Beograd Kaohsiung, Tajvan

Molim Vas za najpovoljniju ponudu za Tajwan (grad Kaoshing), povratnu kartu, u periodu od 15.01. do 30.01.- polazak, a povratak bi bio za dva meseca, od dana odlaska. Unapred zahvalna.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avio karta na relaciji Beograd Kaohsiung iznosi 750€. Let je sa dva presedanja u Minhenu i Hong Kongu, avio kompanije Lufthansa i Dragonair.

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Kaohsiung

Možete izvršiti plaćanje na 3 nacina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, slikajte uplatnicu i prosledite nam na gore navedeni mail

- Visa, Master ili American Express kreditnom karticom, kao i Visa deviznom. Neophodno je samo da se registrujete kako bi vam sistem u zadnjem koraku ponudio opciju za plaćanje karticom

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Možete nas pratiti na društvenim mrežama, Facebook-u i Twitter-u, saznati bitne informacije o destinaciji koja vas interesuje, a takođe ćete imati svakodnevni uvid u promocije svih avio kompanija.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA