Beograd Larnaca avionske karte

Potrebna mi je informacija, da li imam popust na kupovinu 4 karte, , Beograd - Larnaca, (povratna), boravak je od 25.06.2012. - 10.07.2012.
Upoznata sam sa cenama, i poznat mi je let, Jat - kompanijom. Koliko dana ranije bi treblo da izvršim rezervaciju, tj. kupovinu karata? Unapred hvala, Nataša

ODGOVOR

Beograd Larnaca avionske karte

Na relaciji Beograd Larnaka trenutno najjeftinija avionska karta za direktan let kompanijom Jat za polazak u ponedeljak 25.06. a povratak u utorak 10.07.2012.godine je 28.562 dinara po osobi.
odnosno za 4 karte ukupan iznos je 114.248 dinara.
Da pogledate ponudu kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Larnaca LCA
Avio karte rezervišite što pre je moguće, jer su cene jako promenljive i može doći do drastičnog poskupljenja, sve zavisi od popunjenosti aviona.
Kada je u pitanju kupovina avionskih karata ne postoji popust na količinu, odnosno, karte mogu biti i skuplje kada se kupuje veći broj, jer su one, kako sam navela sve skuplje kako se smanjuje broj slobodnih mesta u avionu.

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Larnake

Kupovina avio karata preko interneta

Detaljno uputstvo korak po korak kako da rezervišete karte možete pročitati na linku Online kupovina
Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 ili za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 09h do 23h.

Rezervisanu kartu platite na jedan od sledećih 5 načina:

Putno osiguranje

Ukoliko vam je potrebno i putno osiguranje, možete ga online naručiti na linku Osiguranja. Unesite potrebne lične podatke i period boravka u inostranstvu, a mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu. Čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA