Beograd Ljubljana, povratne avio karte

Kolika je cena povratne avionske karte iz Beograda za Ljubljanu za 3 odrasle osobe i bebu od 7 meseci (ekonomska klasa) ?

ODGOVOR

Cena povratne avionske karte na relaciji Beograd - Ljubljana za polazak u sredu 01. juna, a povratak 16. juna je 12.217 dinara po osobi, a za bebu od 7 meseci cena karte je 1297 dinara - pa je ukupna cena za sve vas 37.948 dinara (329€) sa svim uračunatim taksama, tako da nećete imati dodatne troškove.
U pitanju je direktan let preko Adria Airways aviokompanije koji traje 55 minuta.
Iz Beograda polećete u 16:30h, a u Ljubljanu slećete u 17:25h.
Iz Ljubljane polećete u 14:45h, a u Beograd slećete u 15:50h.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bila poterbna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i praznicima ne radi korisnička podrška.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Potreban vam je transfer od/do aerodroma? Možete rezervisati mini bus na linku Prevoz od/do aerodroma. Na napred navedenom linku možete dobiti više informacija o prevozu. Ovo važi samo za stanovnike južno od Beograda.

Na linku Hoteli u Ljubljani možete online rezervisati i smeštaj po još povoljnijim cenama za planirano putovanje za vreme trajanja akcije sa portalom booking.com.

Kliknite na Facebook i Twitter i pratite naše svakodnevne promocije.

ljubljana-promocija-airserbia

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA