Beograd Peking cena karte za grupu

Treba da vodim folklornu grupu u Kinu ( Peking) grupa broji oko 30 ljudi. da li postoje neki popusti za grupu i za omladinu i koja bi cena bila po coveku.
Datum polaska bi bio 14. ili 15. septembar 2012 a datum povratka 19. ili 20.septembar 2012.

ODGOVOR

Beograd Peking cena karte za grupu

Kao što sam i ranije navela u odgovoru, cenu karte za grupu, kompanije naknadno obračunavaju po zahtevu, i u većini slučajeva cena je viša od najniže prikazane na sajtu.
Vaš zahtev prosledili smo svim kompanijama i nakon njihovog odgovora obavestićemo vas o cenama.

Posetite link Beograd BEG Peking PEK i proverite trenutne cene karata

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Uputstvo za kupovinu aviokarata preko našeg sajta pogledajte na Online rezervacija avionskih karata.
Rezervisane avio karte možete tokom vikenda i iz inostranstva platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, a ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeće mogućnosti za plaćanje:

Ukoliko vam je potreban savet prilikom izbora leta i aviokompanije, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Ukoliko nas zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva broj telefona je +381-62-280029.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode.
Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje, a potrebno je da samo unesete potrebne podatke i izaberete način plaćanja. Kada evidentiramo vašu uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA