Beograd Šangaj Aeroflot

Koliko koštaji povratne karte za dve osobe, relacija Beograd - Šangaj, u periodu 2.2.-28.2.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena po osobi za navedene datume je za Aeroflot let preko Moskve u oba smera i sa svim uračunatim taksama iznosi 50.133 dinara. 

Kliknite na link Beograd Šangaj i pogledajte sve raspoložive letove i redove letenja. Na napred navedenom linku možete uraditi rezervaciju za let koji vam najviše odgovara. 

Plaćanje karata je moguće na tri načina: uplatnicom u banci, preko računa firme i Visa, Master i American Express karticom odmah na naše sajtu prilikom rezervacije.

Ukoliko plaćate u banci posle 16h, vikendom i sada takom novogodišnjih praznika neophodno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete skeniran dokaz o uplati ili nam na Viber ili Whats App pošaljite slikanu uplatnicu. Broj je +38162800290. Ovo je jako bitno jer platni promet ne radi u to vreme pa da možemo da vam izdamo kartu.

Sa druge strane, ako odlučite da platite kreditnom karticom potrebno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervacije. Da se registujete na sajtu kliknite ovde

Preko društvenih mreža: Facebook i Twitter možete pratiti sve aktuelne promocije svih aviokompanija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA