Beograd Tokio aviolet

Dobar dan, zanima me rezervacija leta iz Beograda do Tokija pogotovo u razmaku od 2/4 - 22/4. Trenutno ima 2 karte za polazak u to vreme pa bih rezervisao kartu da je ne propustim, ali me zanima koliko veliki rok imam za isplatu karte i da li ima opcija ostavljanja depozita. Hvala.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avionska karta za navedeni datum za jednu odraslu osobu iznosi 416€. Let je sa jednim međusletanjem u Dohi, a obavlja ga avio kompanija Qatar Airways.

Rezervacija važi do kraja onog dana kada je napravljena, i ne postoji mogućnost ostavljanja depozita. Mi smo online portal i plaćanje je isključivo avansno u celom iznosu. Instrukcije kako da rezervišete povatnu avio kartu pročitajte ovde.

Da pogledate ponudu i cenu i i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Tokio aviolet. Na ovom linku mogu se izvršiti i rezervacija i kupovina avio karte.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Garantujemo vam da su na našem portalu najniže cene avio karata do Tokija. 

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

tokio-qatar

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA