Beograd Toronto u avgustu

Dobro vece postovani! Zanima me da li u periodu - kraj avgusta/pocetak septembra ima let za Toronto ili Halifaks na kom su dozvoljena 2 kofera i rucni prtljag, a da je ispod 1000€? Takodje, zanima me koja je politika kada se putuje sa mackom za Kanadu, koja je dokumentacija potrebna i koliko je doplata karte? Hvala unapred!

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Toronto iznosi 1.144€. Let je avio kompanijom Turkish Airlines, sa jednim međusletanjem u Istanbulu. To sam vam ponudila jer kod njih je dozvoljen prtljag od 30 kg za veliku torbu i 8 kf za ručnu torbu. Ne postoji avio kompanija gde imate dva uključena prtljaga.

Za transport životinje potreban je pasoš sa upisanim svim vakcinama i ispravna dokumentacija za putovanje avionom dobijena od strane veterinarske inspekcije.

Dozvoljena težina životinje je do 8 kg zajedno sa transporterom. Nakon napravljene rezervacije moramo da pošaljemo zahtev avio kompaniji za mačku, ali je potrebno da nam na mail pošaljete tačne dimenzije transportera i kilažu.

Plaćanje je na aerodromu.

Da napravite rezervaciju avio karte kliknite na link Beograd Toronto

Kliknite na link Garancija cene i informišite se o tome da su na našem sajtu najpovoljnije cene za Toronto.

Pratite naše promocije za avio karte na društvenim mrežama: Facebook i Twitter - očekuje vas puno iznenađenja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA