Berlin Beograd u aprilu

Potrebno je da letim 18 Aprila pre podne iz Berlina za Beograd, a da se vratim 20 Aprila što kasnije po podne za Berlin. Molim hitno info.

ODGOVOR

Da bi se ispunili uslovi koje tražite, moram vam ponuditi letove sa presedanjem na kompaniji Lufthansa u dolasku u Beograd i Austrian Airlines u povratku za Berlin. Cena povratne karte sa svim aerodromskim taksama iznosi 40046 dinara (346eur). Da rezervišete avio kartu posetite nas portal klikom na link Avio karte Berlin Beograd

Jeftini smeštaj u Srbiji potražite na linku Rezervacija hotela. Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram i YouTube

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA