Bilund Sarajevo Lufthansa let

Molim vas imate li letova iz Karupa ili Bilunda za Tuzlu ili Banja Luku? Ja treba da letim za Banja Luku, a plan mi je da putujem od 18. decembra do 09. januara jer mi dijete ide u školu. Molim vas javite mi da li imate ovih ili sličnih letova, kada, gdje i koliko košta povratna avio karta.
Unaprijed zahvalan

ODGOVOR

Jedino šta postoji to je let iz Bilunda za Banja Luku i to za poletanje 17. decembra, a povratak 09. januara, međutim cena povratne avio karte je preskupa i sa svim taksama iznosi 137.216 dinara (leti se preko Berlina i Beograda).

Da pogledate raspoložive letove i cene za željene datume putovanja kliknite na link Bilund - Banja Luka

Letovi iz Karupa za Tuzlu i Banja Luku u željenom periodu ne postoje. Mnogo jeftinija varijanta je da letite do Sarajeva iz Bilunda (let iz Karupa je duplo skuplji). Najbolja opcija je poletanje iz Bilunda 20. decembra, a povratak 09. januara. Cena sa svim taksama je 292 evra (35.347 dinara) - leti se u oba pravca preko Beča i Frankfurta kompanijom Lufthansa.

U cenu je uračunat samo ručni prtljag težine do 8kg i karta nije promenljiva. Ukoliko želite prtljag težine do 23kg doplata je 40evra, a ukoliko želite da imate i prtljag i mogućnost da avio karta može da se promeni po uslovima tarife onda je doplata 50 evra. 

Avionsku kartu možete da platite iz Ikasta samo Visa/Master ili American Express karticom online odmah prilikom rezervisanja karte (neophodno je da budete registrivani na sajtu da bi mogli da platite karticom i da preko svog naloga obavljate kupovinu)

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA