Budimpesta Malta, low cost Wizz Air

Dobar dan vam želim.
Potrebna mi je informacija imate li organizovan let iz Budimpešte do Malte i naravno mini bus od Beograda do Budimpešte - da stigne vezano za let na Maltu.
Koja je cena u jednom pravcu za bilo koji dan u toku nedelje (do najdalje kraja novembra).
Unapred hvala

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte u novembru u jednom pravcu je 29. novembra i iznosi 71 euro. Letovi su utorkom i subotom, a avio kartu možete da rezervišete i platite na linku Budimpešta Malta.

Plaćanje karte za Wizzair let vrši se Visa ili Master karticama na sajtu ukoliko je let u narednih 14 dana, a ako je kasnije onda postoji i mogućnost plaćanja preko računa tj. u banci ili pošti.

Kako se mi bavimo isključivo online prodajom avio karata, mogu da vam preporučim prevoz kombijem. Za više informacija kliknite ovde

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).
Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi.

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Maltu.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA