Budimpešta Vankuver

Postovani,
Zainteresovana sam za kupovinu avio karte na relaciji Budimpešta - Vancouver, Kanada za period 15.06.- 23.08. ili 30.08. preko aerodroma ZRH u odlasku, a LHR u povratku!
Zanima me da li ima mesta na traženim letovima za jednu osobu, kao i period važenja rezervacije zbog dobijanja vize i mogućnost promene datuma u povratku!
Imam još jedno pitanje za Vas: da li postoji mogućnost pratnje na aerodromima, jer je u pitanju starija osoba koja ima problema sa stajanjem zbog operacije noge, kao i nepoznavanja engleskog jezika!
Očekujem vaš odgovor i saradnju
S poštovanjem

ODGOVOR

Na traženom letu Budimpešta Vankuver za polazak 15. juna, a povratak 23. avgusta ima mesta. Cena povratne avionske karte je 76.084 dinara preko avikompanije Swiss.
Poletanje je u 09:35h. Letite preko Ciriha (ZRH) u odlasku i u Vankuver slećete u 13:55h
Iz Vankuvera polećete u 18:15h. Letite preko Londona (LHR) i u Budimpeštu slećete 24. avgusta u 17:40h

Kartu možete rezervisati na linku Povratna avio karta - Budimpešta Vankuver

Rezervacija traje 24h od dana kreiranja. Za slučaj da ne dobijete vizu aviokompanije rade refundaciju čim dostavite sve neophodne papire.
Prilikom kupovine avionske karte naznačite u napomeni da je neophodna pratnja osobe na aerodromima i poslaćemo vam nakon toga detaljno uputstvo na koji način ćete moći to i da ostvarite

Uputstvo za online kupovinu avionske karate na našem sajtu pročitajte ovde

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA