Bus Slavija aerodrom Beograd

Molim za odgovor na pitanje da li Mini bus linija A1 i sad u novembru 2011. saobraća od aerodroma Nikola Tesla do Slavije po ceni od 250 dinara po redu voznje datom na ovom sajtu? Unapred hvala na odgovoru Branka Zaric

ODGOVOR

Mini bus Slavija - aerodrom Beograd

Mini bus linija A1 i dalje saobraća od aerodroma Nikola Tesla do Slavije i obratno. Cena karte je 250 dinara, a važeći je red vožnje na našem sajtu i možete ga pogledati na linku Prevoz do aerodroma.

Aviokarte - online rezervacija

Ponudu letova za sve svetske destinacije i bilo koji datum putovanja sa cenama možete pogledati na linku Najjeftinije avionske karte.

Kada izaberete odgovarajući let, na istom linku možete online besplatno da rezervišete i kupite avionsku kartu.
Uputstvo kako da prođete proces rezervacije karte na sajtu i izaberete način plaćanja možete pročitati na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Avionske karte - plaćanje

Rezervisane aviokarte možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Na ovom linku unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka van Srbije putem mail-a.
Kada evidentiramo vašu uplatu, dobićete polisu osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA