Cena karte Beograd Lisabon

Zanima me najpovoljnija karta Beograd - Lisabon u periodu od oko 25.09. do oko 10.10. Na Vašem sajtu sam našao povoljnu kartu, ali na sajtu avio kompanije ne postoji takva kombinacija letova, a pogotovo ne po toj ceni.

ODGOVOR

Na našem sistemu za online rezervaciju avionskih karata, kada unesete destinaciju za putovanje, uvek dobijate ponudu sa vezanim avionskim kartama. Kako se vrlo često avio kompanije međusobno dogovaraju i objedinjuju putnike, kako bi zajedno obavljale let, svakodnevna je situacija da celo putovanje ne obavlja samo jedna kompanija. Zbog toga verovatno i ne možete da na sajtu određene aviokompanije pronađete ponudu koju ste dobili na našem sajtu.

U ovom trenutku najpovoljnija cena karte Beograd Lisabon je za putovanje 26.09.2011. - 10.10.2011. i iznosi 160 eura (18.064 dinara). U cenu su uračunate sve takse i nemate nikakve dodatne troškove. U odlasku let obavlja avio kompanija Tap Air Portugal sa međusletanjem u Barseloni, a u povratku Lufthansa sa međusletanjem u Minhenu.

Ponudu letova svih avio kompanija i cene avionskih karata i za neki drugi datum putovanja, možete proveriti na linku Najjeftinije avio karte.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 i 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA