Cena karte Beograd Vankuver

Poštovani,

Interesuje me cena karte na relaciji Beograd (BEG) - Vancouver BC (YVR) za datum polaska 14. maj, a povratak 02. novembra. Datum nije striktan, moguća su odstupanja +-5 dana od navedenih datuma, ako to utice na cenu karte. Koliko je dozvoljeno prtljaga i da li postoji besplatna promena datuma povratka?

ODGOVOR

Cena karte Beograd Vankuver iznosi 685 eura za let preko Amsterdama KLM aviokompanijom, za polazak 11. maja, a povratak 2. novembra. 

cta pogledaj letove

U cenu aviokarte je uključen ručni prtljag do 8 kg, kao i čekirani do 23 kg. 

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na linku Beograd Vankuver

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA